Kezdőlap

 

 

Tisztelt Olvasó!

A Magyar-Vietnami Baráti Társaság – 1989. évi alapítása óta – a világ népei barátságának szellemében célozza ápolni a magyar-vietnami társadalmi és kulturális kapcsolatokat, megismertetni és népszerűsíteni a vietnami kultúrát Magyarországon, erősíteni művelődési, gazdasági és egyéb kapcsolatainkat.

Az elmúlt közel két évtized során a Társaság tevékenységével összességében eredményesen képviselte az Alapszabályban megfogalmazott célokat, elmélyítette a kapcsolatot a Magyarországon élő és dolgozó vietnami barátainkkal, szervezett rendezvényein igyekezett szélesíteni az ismereteket Vietnamról, támogatta a két ország közötti gazdasági, kulturális, oktatási együttműködés fejlődését.

Jelen honlapunkkal – információs korunk lehetőségeinek még jobb kihasználásával – még szélesebbre kívánjuk tárni népeink közötti együttműködés lehetőségeinek kapuját, folyamatos és naprakész információkkal tájékoztatást kívánunk nyújtani egyrészt Társaságunk mindennapjairól, országaink kapcsolatának fejlődéséről, illetve ösztönözni kívánunk mindenkit – aki szívén viseli a magyar és a vietnami nép barátságát, és ebben a törekvésünkben tevőlegesen részt kíván venni – csatlakozzon Társaságunkhoz.

Dr. Botz László
Az MVBT elnöke